Livrare si receptie bijuterii argint online

Bijuterii argint online – politica de livrare

Produsele comandate online sunt livrate prin intermediul serviciilor de curierat rapid asigurate de catre Vanzator. In momentul expedierii coletului, agentul societatii de curierat va contacta Utilizatorul prin e-mail/SMS si telefon pentru a indica intervalul de livrare. In cazul in care agentul societatii de curierat nu reuseste contactarea Utilizatorului, acesta va mai proceda la doua avizari succesive. Coletul va fi pastrat doar 5 zile lucratoare de la prima avizare.

La receptia coletului, primitorul trebuie sa verifice integritatea acestuia, inclusiv integritatea benzii adezive care trebuie sa fie intacta.
Primitorul coletului are dreptul de a nu accepta si de a nu plati contravaloarea coletului daca sesizeaza urme de deteriorare si/sau violare a acestuia (colet desigilat, colet deformat, colet rupt, colet umed sau cu urme de umezeala, etc.)
Toate mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea coletelor se vor face in scris pe AWB, in prezenta agentului societatii de curierat, sau se vor face pe un proces verbal de constatare care se va incheia impreuna cu acest agent. Doar in astfel de cazuri se poate refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare cu privire la astfel de aspecte nu vor mai fi luate in considerare.

In termen de 24 de ore din momentul livrarii produsului, Utilizatorul se obliga sa sesizeze in scris Vanzatorului, la adresa de email office@kreativa.ro, defectiuni sau probleme ale produslui livrat. Lipsa acestei sesizari reprezinta acordul ferm al Utilizatorului ca produsul a fost livrat si corespunde cerintelor.

 

Livrare gratuita bijuterii argint online

Pentru comenzile ce depasesc 200 ron livrarea pe teritoriul Romaniei este gratuita.

 

Conditii de livrare

Livrarile se efectueaza pe teritoriul Romaniei prin curier express.
In functie de momentul confirmarii comenzii plasate si de localitatea de livrare, termenul** de livrare este:

  • luni – vineri, comenzi confirmate pana in ora 15:00 – livrare in 2 zile lucratoare.
  • luni – vineri, comenzi confirmate dupa ora 15:00 si Weekend – livrare in 3 zile lucratoare.

Livrarile in Romania se fac de luni pana vineri, intre orele 09:00 – 18:00 si sambata intre orele 09.00 – 14.00.