fbpx

Cum să-ți alegi ornamentele de păr potrivite în ziua nunții tale

ziua-nuntii

Ai visat încă din copilărie la ziua nuntii. Ai visat la tabloul unei nunți perfecte și ți-ai imaginat că vei arăta ca o prințesă din poveștile tale preferate.

Ziua nunții tale reprezintă una din puținele ocazii din viață în care îți poți accesoriza coafura ca o adevărată prințesă. Este o ocazie excelentă de a purta diademe, tiare împodobite cu pietre și strasuri strălucitoare.

După ce ți-ai găsit rochia de mireasă perfectă este momentul să te decizi asupra accesoriilor preferate: cercei, colier, tiară, agrafe de păr, etc. Deși rochia este vedeta evenimentului, accesoriile potrivite te vor ajuta să îți pui în evidență frumusețea. De asemenea, acestea îți vor completa cu succes look-ul.

Accesoriile pentru păr se aleg în funcție de tipul de coafură, de voal, de rochia de mireasă, de tematica nunții și de stilul miresei. Dacă voalul nu este stilul tău, poți opta pentru un accesoriu elegant, care să atragă atenția, dar în același timp să fie delicat și rafinat.

Înainte de a alege accesoriile pentru păr trebuie să stabilești tipul de coafură pe care ți-l dorești.
Detaliile fac diferența, de aceea ai grijă să îți accesorizezi ținuta fără a o încărca. De pildă, dacă rochia are multe aplicații și pietre strălucitoare, vei opta pentru ceva simplu, delicat, care susține voalul sau îți personalizează coafura.

Recomandări finale pentru alegerea accesoriilor potrivite

Așadar, cele mai importante aspecte pe care trebuie să le ai în vedere în momentul alegerii accesoriilor sunt următoarele:

1. Alege accesoriile de păr numai după ce ai stabilit tipul de coafură pe care îl vei purta
2. Acordă o atenție deosebită designului ornamentului de păr și modului în care îl vei utiliza
3. Adaptează modelul, culoarea și materialul ornamentului de păr la celelalte bijuterii pe care le vei purta în ziua nunții. Este important să existe o coerență între accesoriile întregii ținute.

Important este să îți bazezi deciziile pe stilul propriu, dar să ții cont și de recomandările unui specialist care te va îndruma și te va sprijini cu sugestii pertinente. Rezultatul va fi cu siguranță uimitor și memorabil, iar tu te vei simți frumoasă și admirată.